Gonzales Trackday Training.nl

U leert tegen een zeer betaalbaar tarief de betekenis van vlagsignalen, de juiste houding achter het stuur, het rijden van de ideale lijn, instuur-, schakel- en rempunten.

Mijn ervaring is dat 'beginners' vaak de volledige aandacht en concentratie nodig hebben voor het sturen, schakelen en remmen. Daarbij gaat het 'waarnemen' van vlagsignalen weleens verloren. Je stapt na enkele ronden doodmoe uit, met verkrampte handen van het knijpen in je stuur..

Herkent u dit?

Dat is uiteraard niet zo veilig, bovendien haal je daarmee geen maximaal plezier uit je trackday.

Ná de training rijdt u veiliger, soepeler én sneller, terwijl dat voor u niet altijd sneller 'aanvoelt'. U merkt ook dat u veel beter en meer waarneemt wat er om u heen gebeurt. Er is een essentieel verschil tussen 'kijken' en 'waarnemen'. 

 

De 'Gonzales Trackday Training' vindt uitsluitend plaats op het Circuit van Zandvoort (CPZ)

U boekt uw éérste training voor een dag of dagdeel, maar minimaal voor een uur.

Ná dat éérste uur kunt u ter plaatse besluiten om de training te verlengen met telkens een uur of halfuur, maar ook per dagdeel, of avond. Uiteraard op basis van beschikbaarheid. Vooraf reserveren geeft zekerheid.

Heeft u een keuze gemaakt? Dan plan ik in overleg met u een datum en tijdstip waarop de training plaatsvindt.

Klik op de agenda 2019 om een willekeurig (dag/ avond)programma te zien.

 

Ik werk o.a. met Driving-Fun, Koopman Racing, LOT(Lotus on track), de HARC (Historische Auto Ren Club) o.a. organisator van de Historic Grand Prix op Zandvoort en collega instructeur/drivercoach Dennis Drenthe.

Probeer het en boek nu!

 

De onderstaande tarieven zijn inclusief BTW en hebben alleen betrekking op de training en NIET op de toelating/boeking van de trackday zelf.

  • uur        € 75,-
  • halfuur  € 40,-
  • voor een hele dag maak ik een speciale prijs voor u
  • Klik op Ride-Along om de prijs van een 'Ride-Along' experience te zien.

Uiteraard regel ik met alle plezier de trackday boeking en/of een geprepareerde (BMW?)huurauto voor u, zonder meerprijs. Het bespaart u tijd en moeite.

Heeft u vragen, speciale wensen of wilt u direct boeken? Maak dan gebruik van dit formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Zo kan ik mijn aandacht volledig richten op mijn cursisten en ben ik niet een instructeur die constant gebeld wordt (of zelf belt).